Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Galatasaray'ın Gökhan Töre teklifi!

İşte Galatasaray'ın Gökhan Töre teklifi!

SPOR Haberleri

Galatasaray Gökhan Töre transferinde büyük aşama kaydetti. İşte Ruslar'a yapılan teklifin detayları...

Galatasaray Gökhan Töre transferinde büyük aşama kaydederken, genç yetenek için Ruslar'a yapılan teklifin detayları da netleşti.
Buna göre sarı-kırmızılılar kiralık olarak forma giydiği Beşiktaş'ta çok iyi bir sezon geçiren 21 yaşındaki kanat oyuncusu için Rubin Kazan'a 2 milyon euro ile beraber Hajrovic'i bonservisiyle, Ontivero'yu ise kiralık olarak önerdi. Rusların henüz kararını bildirmediği ve teklifin masada olduğu vurgulandı.


Bulut: Etik olmazdı
Bu arada Gökhan Töre'nin menajeri Ahmet Bulut Milliyet'e yaptığı açıklamada Galatasaray'la şuana kadar masaya oturmadıklarını söyledi. Gökhan'ın Beşiktaş'la başarılı bir sezon geçirdiğini belirten FIFA Menajeri Bulut, "Rubin Kazan ile Beşiktaş arasındaki protokole göre opsiyon 1 Haziran'da sona erdi. Bu tarihe kadar zaten başka bir kulüple görüşmemiz etik olmazdı. Ancak bu saatten sonra Gökhan'ı almak isteyen kulüpler Rubin Kazan'la oturup anlaşmalı. Sonra da bizimle temas kurmalılar" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...