Ergin Ataman'dan acı itiraf!

Ergin Ataman'dan acı itiraf!

SPOR Haberleri

Galatasaray Liv Hospital'da başantrenör Ergin Ataman, takımını yorgun ve ürkek gördüğünü söyledi.

Beko Basketbol Ligi play-off final mücadelesi ilk maçında Fenerbahçe Ülker'e 89-70 mağlup olan Galatasaray Liv Hospital'da başantrenör Ergin Ataman, takımını yorgun ve ürkek gördüğünü söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker'i kutladığını belirterek, "Maç tamamen onların hakkıydı." dedi.

Ataman, şöyle konuştu: "Maça çok sert savunma yaparak başladılar. Biz de düşük atış yüzdesiyle başladık. İlk yarıyı çok düşük bir iç saha atış yüzdesiyle bitirdik. Fenerbahçe Ülker, savunma kaynaklı sayıları da kullanarak atış yüzdesi yakaladı. Bu da maçın kısaca özetiydi. İkinci devre Fenerbahçe farkı korumaya, biz yakalamaya çalıştık. Fenerbahçe Ülker bizden daha fazla hazırlanma şansı buldu. Biz de çok zorlu seriden çıkıp buraya geldik. Takımımı biraz yorgun ve ürkek gördüm. Bunu değiştirmemiz lazım bu iki günde. 1 - 0 mağlubiyet sorun değil. Bu tip deplasmanlarda maç kazandığınızda avantajı lehinize çeviriyorsunuz, bunu başaramadık. Perşembe günü yeni bir maç olacak. Biz de o sertlik ve kararlılıkla maça çıkarsak maçın içinde kalır ve galip gelebiliriz."

Galatasaray Liv Hospitallı basketbolcu Ender Arslan da, "Bizim için iyi bir başlangıç olmadı. Bu şekilde hazırlanmamıştık. Özellikle ilk yarının ikinci periyodunda kontrolü Fenerbahçe Ülker'e kaptırdık. Daha dirençli oynamamız lazım. İkinci maç bunu değiştireceğiz. Bu şekilde oynarsak başarılı olamayız. Biz dirençli bir takımız. Zorlu günlerde ayağı kalkmasını bildik. İkinci maçta daha farklı bir Galatasaray olacak sahada." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...