Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Asuman Krause o iddiaları yalanladı

Asuman Krause o iddiaları yalanladı

MAGAZİN Haberleri

Sunucu Asuman Krause, erkek arkadaşı Engin Güzel hakkında yapılan o haberlerle ilgili olarak açıklamada bulundu, işte o iddialara verdiği cevap...

Sunucu Asuman Krause'nin erkek arkadaşı nbsp;Engin Güzel'in akciğer yetmezliği nedeniyle özel bir hastanenin yoğun bakımında tedavi gördüğü iddia edildi. Asuman Krause'nin sunuculuğunu yaptığı 'Fear Factor' ve 'Var Mısın Yok Musun?' programlarında editörlük yapan Engin Güzel, yoğun bakımda yatıyor diye haberler yayılmıştı. İnternet sitelerinde hızla yayılan bu haber sonrası Asuman Krause'yi 'geçmiş olsun' demek için arayan muhabir, 'Sesi çok neşeli geliyordu. Konuşmama fırsat vermeden başladı anlatmaya: "Geçen hafta hastaneye gittik. Engin'in midesinde sorun vardı. Ülser olduğunu öğrendik. Bunun dışında hiçbir sorun yok. Hatta birazdan yanıma gelecek. Bu haberi kimin yaydığını merak ediyoruz." ' dedi.
(Vatan)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...