Mehmetçiğin eli tetikte değil artık halayda

Mehmetçiğin eli tetikte değil artık halayda

YAŞAM Haberleri

Hakkari Şemdinli'de, çözüm süreciyle sağlanan huzur ortamı sayesinde barış ve kardeşlik rüzgârları esiyor. Mehmetçiğin eli tetikte değil artık halayda.

Uzun yıllar terör olaylarıyla gündeme gelen Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, çözüm süreciyle sağlanan huzur ortamı sayesinde nbsp;barış ve kardeşlik rüzgârları esiyor. Vatandaşların çözüm süreciyle ilk defa rahat bir nefes aldığı ilçede, davet edildikleri düğünlere katılan Mehmetçik, Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekti. Askerler, düğün sonrası hayatını birleştiren çifte Türk bayrağı hediye etti. Yüksekova'da ise güvenlik sebebiyle yasak bölge ilan edilen Sat Gölleri yöresine 30 yıl aradan sonra gezi düzenlendi. Yaklaşık 7 saatlik tırmanışın ardından zirveye çıkan Yüksekovalılar, yıllardır özlem duydukları yörede piknik yapıp nbsp;geç saatlere kadar eğlendi.
Mehmetçiğin eli tetikte değil artık halayda

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...