Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Önder Özen, Brezilya raporunu hazırlıyor!

Önder Özen, Brezilya raporunu hazırlıyor!

SPOR Haberleri

Brezilya'da temaslarda bulunan Önder Özen Metalist Kharkiv'li Rodrigo Moledo'nun yanı sıra bazı genç futbolcularla ilgili raporu yönetime sunacak.

Beşiktaş'ta 1 hafta önce Brezilya'ya giden futbol genel direktörü Önder Özen, yaptığı araştırmaları tamamladı ve İstanbul'a döndü. Özen, hazırladığı raporu yönetme sunacak ve ardından planlanan transferler konusunda çalışmalara başlayacak.

Önder Özen'in özellikle Brezilya'da 20 yaş altı futbolcular üzerine temaslarda bulunduğu ifade edildi. Özen'in ayrıca Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Brezilyalı defans oyuncusu Rodrigo Moledo ile de görüştüğü bildirildi.

26 yaşıdaki defansa oyuncusunun yaklaşık 6 ay önce yaşadığı sakatlık sonrası durumu hakkında bilgi alan Özen, Moledo için de hazırlayacağı raporu yönetime sunacak.

Moledo'nun sağlık durumu ile ilgili bir problem olmaması halinde siyah beyazlı kulübün 26 yaşındaki futbolcu için Metalist Kharkiv ile temasa geçeceği tahmin ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...