Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da flaş ayrılık!

Galatasaray'da flaş ayrılık!

SPOR Haberleri

Galatasaray'da dün yapılan yönetim kurulu toplantısında transfer hedefleri ve takımdan gönderilecek isimler masaya yatırıldı.

Sarı kırmızılılarda transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Mevlüt Erdinç'in transferinde sona yaklaşan Galatasaray için İngiliz basınından çok önemli bir transfer açıklaması geldi. İddiaya göre Galatasaray'ın yıldızı İngiliz kulübüne imza atmak üzere.


Görüşmelere başladı
Teknik Direktör Roberto Mancini'nin takımdan gönderilecek isimler arasına yazdığı Emmanuel Eboue ile Galatasaray arasındaki ipler kopma noktasına geldi. Önceki günlerde Galatasaray'a transferi gerçekleşirken yaptığı usulsüzlük sebebiyle FIFA'dan ceza alan ve sarı kırmızılı yönetimin tepkisini çeken Fildişili yıldız Premier Lig ekiplerinden West Ham United ile görüşüyor.


Guardian: Düşük ücret karşılığında ayrılacak
İngiliz 'Guardian' adlı basın organında çıkan habere göre Galatasaray'la gelecek sezon sözleşmesi bitecek Eboue düşük bir bonservis karşılığında Premier Lig'e geri dönecek. Önceki günlerde de adı West Ham United'la anılan Fildişili yıldız için menajeriyle yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği de haberde yer alan detaylar arasında.


Eboue'nin gelecek sezon kadroda düşünülmemesi ve FIFA'dan kendisine verilen yaklaşık 1 milyon Euro'luk cezayı yapacağı bu transferle karşılamayı düşündüğü bu yüzden de yıldız ismin West Ham'ın teklifini kabul edeceği aktarılıyor.


Emmanuel Eboue 2011 yazında Galatasaray'a Arsenal'den 3.5 milyon Euro'ya transfer olmuş ve sarı kırmızılı formayla 2 lig şampiyonluğu 2 süper kupa ve bir de Türkiye Kupası kazanmıştı. (Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...