Galatasaraylı Hajrovic Borsa Hersek'i güldürdü

Galatasaraylı Hajrovic Borsa Hersek'i güldürdü

SPOR Haberleri

Bosna Hersek Milli Takımı, Brezilya düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası öncesi oynadığı hazırlık maçında Meksika ile karşılaştı

Balkan temsilcisinin 1-0 galibiyeti ile sona erden maçta, karşılaşmanın tek golünü Galatasaray'ın Bosnalı yıldız futbolcusu İzet Hajrovic kaydetti. Brezilya 2014 Dünya Kupası öncesi turnuvaya katılacak olan ülkeler hazırlık maçları yapmaya devam ederken, dün Bosna Hersek ile Meksika karşı karşıya geldi. Mücadele 1-0 Bosna Hersek'in üstünlüğüyle son buldu. Balkan temsilcisinin tek golünü ise 41. dakikada Galatasaraylı futbolcu Izet Hajrovic attı. Maça ilk 11'de başlayan genç futbolcu 77. dakikada yerini Edin Visca'ya bıraktı. Öte yandan, Bosna Hersek 2014 Dünya Kupası F Grubu'nda Arjantin, Nijerya ve İran gibi takımlarla mücadele edecek. Cumartesi günü son hazırlık maçını Portekiz ile yapacak olan Meksika ise Brezilya, Hırvatistan ve Kamerun gibi güçlü takımların bulunduğu A Grubu'nda yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...