Doğulu aileyi linçten polis kurtardı

/ Kaynak: İHA
Doğulu aileyi linçten polis kurtardı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da, doğu ve Balkan kökenli iki aile arasında yaşanan tartışma mahalleliyi sokağa döktü. Linç edilmek istenen doğu kökenli aile evden tahliye edildi.

Bursa'da, doğu ve Balkan kökenli iki aile arasında yaşanan dayak iddiaları mahalleliyi sokağa döktü. Kavga etmek isteyen onlarca kişiyi engellemek için için polis seferber oldu. Vatandaşlar tarafından linç edilmek istenen doğu kökenli aile, polisin geniş güvenlik tedbirleri altında evinden tahliye edildi.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz aylarda, doğu kökenli bir aile, Balkan göçmenlerinin yoğun olarak yaşadığı merkez Osmangazi ilçesi Namık Kemal Mahallesi'nden bir ev satın aldı. Dün doğulu ailenin Arnavut bir kişiyi dövdüğü iddiaları üzerine başlayan gerginlik büyüdü. Mahallede kavga için yüzlerce kişi toplanırken, polis alarma geçti. Onlarca ekip ve çevik kuvvet polisi mahallede gerginliğin yatıştırılması için seferber oldu. Doğu kökenli ailenin yaşadığı evin etrafında etten duvar ören polis, aileyi araca alarak götürdü.

Gece geç saatlere kadar sokaklarda duran vatandaşlar polisin sağ duyu çağrısıyla yatıştırıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...