Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TBMM Başkanlığı'ndan "Instagram" açıklaması

/ Kaynak: AA
TBMM Başkanlığı'ndan "Instagram" açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / AA

TBMM Başkanlığı, Instagram ve benzeri dosya paylaşım sitelerine erişimde herhangi bir sınırlama yapılmadığını bildirildi.

TBMM Başkanlığı, milletvekili ve personelin kullandığı TBMM, TBMM Yeni Halkla İlişkiler binaları kablosuz yayını ve tüm kablolu hatlardan Instagram ve benzeri dosya paylaşım sitelerine erişimde herhangi bir sınırlama yapılmadığını bildirildi.
Başkanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bazı basın ve yayın organlarında yen alan "Meclis'in popüler fotoğraf ve video paylaşım ağı Instagram'ı zararlı içerikler listesine aldığı ve milletvekillerinin erişimine kısıtladığı" iddialarının bulunduğu hatırlatıldı.
Açıklamada, şu bilgiler verildi: "TBMM, sayın milletvekillerinin ve personelin kullandığı TBMM, TBMM Yeni Halkla İlişkiler Binası kablosuz yayını ve tüm kablolu hatlardan Instagram ve benzeri dosya paylaşım sitelerine erişimde herhangi bir sınırlama yapmamaktadır. Yüksek internet trafiği gerektiren dosya paylaşım kategorisindeki sitelere erişim sadece TBMM'ye gelen misafirlerin kullanımına tahsis edilmiş olan TBMM Misafir kablosuz internet ağında sınırlıdır. Haberde iddia edildiği gibi Instagram'ın milletvekillerinin erişimine kısıtlanması sözkonusu değildir."


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...