Galatasaray Büyükçekmece'ye taşınıyor

Galatasaray Büyükçekmece'ye taşınıyor

SPOR Haberleri

Galatasaray, Büyükçekmece'deki arazisini alt yapıda kullanmaya karar kıldı.

Sarı kırmızılı kulübe Büyükçekmece Belediyesi tarafından tahsis edilen 400 dönüm arazinin değerlendirilmesi için çözüm bulundu. Arazinin yapısı gereği çok katlı inşaat izni verilmeyeceğinden sarı kırmızılı yönetim alt yapı tesislerini bu arazide kullanmak üzere Florya Metin Oktay Tesisleri'nden Büyükçekmece'ye kaydırma kararı aldı. Böylece sadece alt yapı tesisi Büyükçekmece'de çelik konstrüksiyon olarak inşa edileceği ve bütün alt yapıdaki sporcu gruplarının burada çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi.

G.Saray Yönetimi bu araziye 5 adet futbol sahasının yanısıra basketbol ve voleybol takımlarının alt yapı öğrencileri için de tesisler yapacağı ve yapılacak 2 antrenman salonu ile basketbol ve voleybol alt yapı öğrencilerinin burada çok daha geniş imkanlarda çalışma fırsatlarının planlandığı bildirildi.

G.Saray Yönetimi bu konuda araziye kendilerine veren Büyükçekmece Belediyesi ile girişimlerini sürdürürken, tesis inşatına bu yaz sonunda başlanacağı ve bir yıl içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...