Muslera ilk 10'da!

Muslera ilk 10'da!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın sözleşme uzattığı Fernando Muslera, Avrupa'nın en çok kazanan 10 kalecisinden biri oldu.

2 yıldır ismi Manchester United ve Barcelona gibi dev takımlarla anılan Uruguaylı file bekçisi 2 yıl içinde 3.575 milyon avroya çıkacak yeni maaşıyla adeta zenginler kulübüne girdi. Transfer olduğu 2011-12 sezonunda yıllık 2 milyon avro garanti ücrete imza atan Muslera, 4 yıllık kazancı olan 8 milyon avroyu, yeni imza ile birlikte 13 milyon 200 bin avroya yükseltti. Yüzde 65'lik bir zam elde eden Uruguaylı kaleci, Türkiye'nin en çok kazanan kalecisi unvanını eline geçirdi. Geçtiğimiz aralık ayında Trabzonspor'la sözleşmesini yenileyen Onur Kıvrak ve Fenerbahçe'nin başarılı eldiveni Volkan Demirel yıllık 2.5 milyon avroya oynarken, Muslera önümüzdeki sezon 2 milyon 750 bin avro alacak. Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin ise yıllık 1.25 milyon avro gibi bir rakama mücadele edecek.
Muslera yeni sezon öncesi G.Saray'ın en çok para kazanan 4. oyuncusu olacak. G.Saray'da Sneijder 3,2 milyon avroluk garanti ücreti ile en çok gelir elde eden isim olarak öne çıkarken, sözleşmeleri uzatılan Burak Yılmaz ve Selçuk İnan ise 2,850 milyon avro kazanacak. Hamit Altıntop ise 2,75 milyon avro ücret alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...