Fenerbahçe'den Caner Erkin'e uyarı!

Fenerbahçe'den Caner Erkin'e uyarı!

SPOR Haberleri

Caner Erkin'in sözleşmesi yılan hikayesine dönerken, menajeri Batur Altıparmak Başkan Aziz Yıldırım ile bir araya geldi.

Yıldırım, "Tuncay Şanlı Avrupa'ya gitti. Sonra ne oldu gördük. Caner'e yüzde yüzden fazla zam yaptık. Formanın kıymetini bilsin" dedi.
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin kazandığı 19. lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ve birçok futbol otoritesine göre yılın futbolcu olan Caner Erkin'in hala sözleşme imzalamamış olması Sarı- Lacivertli taraftarları tedirgin ediyor. Caner Erkin dün milli takım kampından İstanbul'a dönerken menajeri Batur Altıparmak da Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile tekrar bir araya geldi. Başkan Aziz Yıldırım'ın bu görüşmede de kararlı olduğu ve menajer Altıparmak'a, "Önümüzde Tuncay Şanlı örneği var. Caner uzun vadeli düşünmeli. Kendisine yüzde yüzden fazla da zam yaptık" dedi.


YILDIRIM: CANER FENERBAHÇE'NİN KIYMETİNİ BİLECEK
Şu andaki şartlarda bile Caner'e en yüksek ücreti Fenerbahçe'nin verdiğini vurgulayan Başkan Yıldırım, şöyle devam etti: "Inter 1.7 milyon Euro vermiş olabilir. Ama vergileri de hesaba kattığımızda bu rakam Fenerbahçe'nin verdiği rakamın çok altında kalır. Fenerbahçe Caner'in değerini biliyor ama Caner de kıymetini bilecek. Alacağı para maç başılarla birlikte neredeyse 2.5 milyon Euro'yu buluyor. Üstelik Euro'daki değer artışını da biliyoruz."


GÖKHAN GÖNÜL'ÜN ŞARTLARI CANER'E TEKLİF EDİLDİ
Bu arada Fenerbahçe'nin Caner Erkin'e teklif ettiği ücret ile Gökhan Gönül'e verdiği yıllık ücret arasında büyük bir parallellik olduğu ortaya çıktı. Fenerbahçe, Gökhan Gönül'e yıllık 1.710 bin Euro garanti para ve maç başı ücret ödüyor. Bu maç başı ücret yıllık maksimum 765 bin Euro. Caner Erkin'e teklif edilen şartlar hemen hemen aydı. (Takvim)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...