Kate Middleton'ın tahtı sallanıyor!

Kate Middleton'ın tahtı sallanıyor!

MAGAZİN Haberleri

Prens William ile evlendikten sonra Cambridge Düşesi unvanını alan Middleton'ın çok güçlü bir rakibi var artık.

Çok kısa bir süre sonra İspanya Kraliçesi unvanını alacak olan eski spiker Letizia Ortiz. Tıpkı kendisi gibi soylu bir aileden gelmediği halde İspanya Kraliyet Ailesi'ne gelin giden Ortiz ile daha şimdiden kıyaslanmaya başladı Kate Middleton.


Letizia Ortiz ve Kate Middleton
İspanya Prensi Felipe ile Letizia Ortiz uzun süre birlikte olduktan sonra yollarını ayırdı. Ancak ayrılık uzun ömürlü olmadı. Yeniden birlikte olmaya başladılar. 2001'da nişanlanıp bir yıl sonra da evlendiler.


İKİ KIZI VAR
Çiftin ilk bebeği Prens George geçen yıl dünyaya geldi. Letizia Ortiz Racosalona ise 1972 Oviedo doğumlu. Gazeteci bir anne- babanın kızı olan Rocasolano da aile mesleğini seçti. Bir süre gazetecilik ve spikerlik yapan Letiza Ortiz, Prens Felipe ile evlenince mesleğini bıraktı. Letizia Ortiz iki kız çocuğu annesi. Ortiz, Prens Felipe ile evlenince mesleğini bıraktı. Kate Middleton, genç yaşta hayata veda eden kayınvalidesi Prenses Diana'dan sonra Kraliyet Ailesi'nin en sevilen üyesi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...