Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lampard, ABD yolcusu

Lampard, ABD yolcusu

SPOR Haberleri

Chelsea'den ayrılacak Lampard, Dünya Kupası'nın ardından milli takımı bırakabileceğini ve önümüdeki sezon ABD'de forma giyebileceğini açıkladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden 13 yıldır formasını giydiği Chelsea'den gelecek sezon ayrılacak Frank Lampard, futbol hayatına ABD'de devam etmeyi planlıyor. İngiliz basınına konuşan Lampard, Brezilya'da 12 Haziran'da başlayacak FIFA Dünya Kupası finallerinin ardından gelecek sezon oynayacağı takıma ilişkin kesin kararını vereceğini bildirdi. "ABD işi benim için bir seçenek" diyen Lampard, farklı tekliflere de açık olduğunu ve futbol hayatına devam etmek istediğini ifade etti. FIFA Dünya Kupası'nın ardından milli takım kariyerini sonlandırabileceğini belirten Lampard, "Bunu, finallerinin ardından ciddi olarak düşüneceğim ama şu an planlar yapmanın pek imkanı yok" dedi. Tamamen antrenmanlarına odaklanarak iyi bir form grafiği yakaladığını ve sadece turnuvaya konsantre olduğunu kaydeden 35 yaşındaki futbolcu, kendini finaller için hazır hissettiğini vurguladı. Futbol kariyerinde 3 lig şampiyonluğu yaşayan ve bir UEFA Şampiyonlar Ligi kupası kaldırdığı Chelsea'den ayrılmasının çok zor bir durum olduğunu kaydeden Lampard, "Bu günün geleceğini hiç tahmin etmemiştim. Kulübümle öyle bütünleşmiştim ki hayatımı oraya vermiş gibi hissediyorum" değerlendirmesinde bulundu. ABD 1. Futbol Ligi'nin yeni kurulan takımlardan New York City'nin Lampard'ı gelecek sezon kadrosuna katmak istediği öne sürülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...