Erkan Köse kalp krizi geçirdi! Erkan Köse kimdir!

Erkan Köse kalp krizi geçirdi! Erkan Köse kimdir!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Doksanlar dizisinin sevilen karakteri Patlak Emin'i canlandıran Erkan Köse kalp krizi geçirdi. Erkan Köse'nin son durumu. Erkan Köse kimdir.

Oyuncu Erkan Kösekalp krizi geçirdi! Erkan Köse'nin sağlık durumu nasıl? Muğla'nın Menteşe ilçesindeki özel bir hastanede tedavi altına alınan 36 yaşındaki oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Erkan Köse, dün Sabah Muğla'nın nbsp;Dalaman ilçesinde bulunan Termesos sitesine geldi. Öğle saatlerinde kalp krizi nbsp;geçiren Köse, ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. nbsp;Burada ilk müdahalesi yapılan Köse, daha sonra koroner anjiyografi nbsp;yapılmak üzere Menteşe ilçesinde bulunan özel bir hastaneye sevkedildi. nbsp;Erkan Köse'nin sağlık durumunun iyi olduğu, kontrol için hastanede nbsp;kaldığı öğrenildi.


ERKAN KÖŞE KİMDİR?
Erkan Köse (d. 1 Ekim 1977, Ankara), Türk oyuncu. Sanatçı 2003 yılında TGRT'de yayınlanan "İsmi Yazılamayan Show" isimli Mizah programı ile ulusal ekranlardaki kariyerine başladı. Star TV'de "Gecekondu" isimli bir mizah ve komedi programını sundu, Hem komedi, hem de tamamı doğaçlama olan bu showda ki doğal oyunculuk, hazır cevaplık ve anında espiri yeteneğiyle dikkat çekti. İyi bir çıkış yakalayan oyuncu; Çocuklar Duymasın, Muhteşem yüzyıl, Annem Uyurken, Mutlu Aile Defteri gibi dizi ve sinema filmlerinde rol aldı. Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nce Gecekondu ile 2010 yılı " En İyi Komedi " ödülüne layık görüldü. Başta İçanadolu olmak üzere, Karadeniz (doğu-batı), Erzurum, Malatya, Güneydoğu, Trakya, Ege vb. ağızları, oturmuş karakter düzeyinde başarıyla canlandırabilmektedir. Müzik eğitimi de almış olan, sesinin güzelliği, zor eserleri yorumlayabilmesiyle bilinen sanatçı yüksek lisans mezunudur. Kendisini oyunculuktan ziyade "mizahçı ve komedyen" olarak tanımlar. Sinan Çetin'in yapımcılığını üstlendiği İstanbul ve Nevşehir'de çekilmesi planlanan Yarmani isimli filmde başrolü Paris Hilton ile oynamaya hazırlanan oyuncu şu sıralar ATV'de yayınlanan Doksanlar isimli dizide "Patlak Emin" karakterini oynamaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...