Kaldığı otelde ziyaret edildi

/ Kaynak: İHA
Kaldığı otelde ziyaret edildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bodrum'a Türkçe konuşan ülkeler zirvesi toplantısı için gelen Cumhurbaşkanı Gül'ü AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk kaldığı otelde ziyaret etti.

Beraberinde il yönetimi kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Enerji Bakanı Taner yıldız ve Turizm Bakanı Ömer Dinçer'in de bulunduğu öğrenildi. AK Parti İl Başkanı Öztürk, Cumhurbaşkanı Gül'e Muğla turizmi hakkında bilgi verirken, Marmaris Okluk koyunda bulunan ve dönemin Cumhurbaşkanı Turgut Özal tarafından yaptırılan Cumhurbaşkanlığı Yazlık konutunun yaz sezonlarında Cumhurbaşkanları tarafından kullanılmasını, bu yaz sezonunda kendisinin de Okluk koyunu gelmesi yönünde ricada bulundu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, siyasi yaşantısında Muğla'nın önemli bir yeri bulunduğunu, o dönem siyaset yaptığı partinin Muğla Koordinatörü olarak görev aldığı için sık sık Muğla'ya geldiğini açıkladı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...