Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'ın gizli çileği Mesut Özil!

Galatasaray'ın gizli çileği Mesut Özil!

SPOR Haberleri

Aysal'ın transferle ilgili verdiği mesajlar; sonrasında kulüp sözcüsü Şükrü Ergün'ün "Biz de çilek mevsimi bitmez" sözü sonrası gözler Özil'e çevrildi.

Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ın transferle ilgili verdiği mesajlar; sonrasında kulüp sözcüsü Şükrü Ergün'ün "Biz de çilek mevsimi bitmez" sözü, dikkatlerin yıldız transfer çalışmalarına çevrilmesini sağlarken, bu konuda sarı kırmızı yetkililerin önemli bir hamle yaptığı ortaya çıktı.

ÖZİL'LE GÖRÜŞME YAPILDI. MUSLERA VE SNEIJDER GİDEBİLİR

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan camianın etkin isimlerinden, eski yönetici Ahmet Özdoğan, "5 yabancıyı elden çıkartırlarsa 2 tane yabancı oyuncu transferi planlıyorlar. Sonrasında da yerli oyuncularla ilgilenecekler. Ben diyorum ki Galatasaray, Sneijder'i ve dünya kupasında finale çıkarsa Muslera'yı da satar. Çok ciddi rakamlar gelir. Bu durumda Galatasaray'ın yöneleceği isim Mesut Özil'dir. Galatasaray'la görüşmeleri yapmıştır. Bu belirli kaynaklarda da yer aldı. nbsp; Bu yüzde yüz doğrudur. Bu arada Sneijder'a da çok ciddi bir teklif geldiğine inanıyorum. Özil, gelebilir, Sneijder gidebilir" dedi.

MANCINİ BIRAKABİLİR

Prof.Dr Ahmet Özdoğan, "Dünya Kupası'ndan sonra istenilen transferler yapılmazsa Mancini ayrılabilir. Olmazsa olmaz bir liste vermiş. Bu listedekiler alınmazsa, tazminatından feragat edip, ayrılabilir. Mancini'yi ayrıca Avrupa'dan talip olan çok sayıda takım var" ifadelerini kullandı.

SNEIJDER'İN MENAJERİ İSTANBUL'A GELDİ

Bu arada, Sneijder'in menajeri Guido Albers, dün Hollandalı futbolcunun babası ile İstanbul'daydı. Başkan Ünal Aysal'la görüşen ikili, yıldız futbolcuya gelen teklifleri ilettiler. Sneijder'e sadece İngiltere'den değil, başka ülkelerden de teklif var.

Geçen sezon Fransa Lig 1'e yeniden yükselen ve Falcao gibi önemli transferlere imza atan Monaco da Hollandalı oyuncuya talip.

(Radyospor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...