Ölmeniz örgütün umurunda değil

Ölmeniz örgütün umurunda değil

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır-Bingöl karayolundaki yol kapatma eylemine müdahale eden güvenlik güçlerine, bir grup terör örgütü mensubu silahlarla karşılık verdi.

Kadınların arkasında saklanan teröristler askerleri çatışmaya çekmeye çalıştı. Güvenlik kuvvetlerinin sağduyulu davranması muhtemel faciayı önledi. Terör örgütü mensuplarının silahlı saldırısına karşılık bir süre havaya ateş eden güvenlik kuvvetleri daha sonra sivil vatandaşlara anonslar yaparak uyarıda bulundu. Silahlı grupların sivil insanların arasına karıştığını ve provokasyon yapmaya çalıştığını belirten güvenlik kuvvetleri yaptıkları anonslarda "Bu oyuna gelmeyin, aranızda silahlı terör örgütü mensupları var. Sizi çok sevdikleri için bunu yapmıyorlar, nbsp;ölmeniz bunların umurunda değil, hâlâ anlamadınız mı? Teröristlere ayak uydurmayın. Onların ayak oyunlarına gelmeyin. Lütfen eyleminizi bitirip dağılın" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...