Selçuk İnan, kaçan şampiyonluğun nedenini açıkladı!

Selçuk İnan, kaçan şampiyonluğun nedenini açıkladı!

SPOR Haberleri

Selçuk: Fatih Hoca'nın gitmesi bizi çok etkiledi. Sabri: 2 sene üst üste şampiyonluk yaşamıştık. Bunu hiç ummuyorduk.

Cimbom'un iki önemli ismi Selçuk İnan ve Sabri Sarıoğlu, Galatasaray Dergisi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı takımın kaptanları kaçan şampiyonluğun en büyük nedenini Teknik Direktör Fatih Terim ile yolların ayrılması olarak nitelendirdi. Selçuk, "Fatih Hoca'nın gitmesinin basında çok konuşulması, başkan-hoca ilişkisi… Bunlar açıkçası bizi yıprattı ve etkiledi. Aslında çabuk toparlamasını bildik" diye konuştu. Sabri ise "Fatih Hoca ile iki sene üst üste şampiyonluk yaşamışız; beklemiyorduk. Fakat şöyle de bir durum var; bizler Galatasaray camiasının işçileriyiz, profesyonel futbolcusuyuz. Camianın en yetkili karar mercii başkanımızdır, o neye karar verirse saygı duyup, uymamız gerekir" ifadelerini kullandı. nbsp;Selçuk, " İşin içine sevgi katmadan başarı gelmez. Biz birbirimizi, kulübümüzü ve taraftarımızı seviyoruz ve bir bütün olarak görüyoruz. Ama bu sevgi içerisinde bazı anlaşmazlıklar, bazı kavgalar olduğunda, sevdiğiniz biri ile ayrılık yaşamışçasına sizi üzebiliyor" dedi.
"Deplasmanda nbsp;bir şeyi eksik yaptık"
Sabri Sarıoğlu ise "Biz toplum olarak, ülke olarak böyleyiz. Belirli bir sınırımız yok, hem üzüntüde hem sevinçte. Ama elimizden geldiğince sahaya yansıtmamaya çalışıyoruz" açıklamasında bulundu. Selçuk İnan, dış sahada bu sezon kötü bir grafik çizdiklerini belirterek, "Deplasmanda bir şeyi eksik yaptık ki, bu kadar az puan topladık. Başta sorumlular biziz, iyi konsantre olamadık" diye konuştu. Sabri de "İki sene üst üste şampiyon olduğumuzda çok önemli deplasman galibiyetleri aldık ama bu sene alamadık. İçerde de puan kaybedebilirsiniz ama deplasman puanları bir takım için çok önemlidir" diye konuştu. Selçuk İnan, F.Bahçe maçında Mancini ile olan tartışmasına da açıklık getirdi. Sarı-kırmızılı oyuncu, "O anda hocam ile hiç tartışma yaşamadık. Ben çok üzüldüğüm için oyundan çıkmak istedim ama o, 'oyundan çıkacaksan bile, yere yatıp zaman geçirmen gerekiyor' dedi. Bizim aslında tartışmamız oydu" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...