AK Parti muhalefeti bekliyor

AK Parti muhalefeti bekliyor

Politika Haberleri

Güler, Bayraktar, Bağış ve Çağlayan ilgili Meclis'te oluşturulan komisyon, bir ay geçmesine rağmen üye krizi nedeniyle çalışmalarına başlayamıyor.

17 Aralık operasyonunda adı geçen eski bakanlar Muammer Güler, Erdoğan Bayraktar, Egemen Bağış ve Zafer Çağlayan ilgili Meclis'te oluşturulan komisyon, bir ay geçmesine rağmen üye krizi nedeniyle çalışmalarına başlayamıyor. TBMM Başkanı Çiçek, muhalefetin bildirdiği üyelere, konuyla ilgili 'görüş bildirdikleri' gerekçesiyle, nbsp;itiraz etti. AK Parti ise muhalefet partilerinin üyeleri belli olmadan isim bildirmeme kararı aldı. AK Parti'nin isim bildirmeme gerekçesi ise "Bize düşen 9 üyelik var. Komisyon 8 üye ile çalışabiliyor. Biz isim bildirdiğimiz anda, muhalefet üye vermese bile komisyon çalışmaya başlar. Bu da komisyonun sadece AK Parti üyeleri ile çalışması anlamına gelir, doğru olmaz" şeklinde açıklandı.
Yücel Kayaoğlu ANKARA



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...