Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da elektrik kesintisi, bu ilçeler dikkat!

/ Kaynak: AA
İstanbul'da elektrik kesintisi, bu ilçeler dikkat!

YAŞAM Haberleri  / AA

İstanbul'da 7 Haziran'da elektrikler kesilecek. Peki İstanbul'da elektrik kesintisi hangi ilçelerde olacak. İstanbul'un bu ilçelerinde elektrik kesintisi.

İstanbul'da elektrikler kesiliyor. Peki İstanbul'da elektrik kesintisi hangi ilçelerde ne kadar kesik kalacak. İstanbul'un bu ilçeleri dikkat, elektrik kesintisi var. Peki elektrikler hangi ilçelerde saat kaçta, kaç saat boyunca kesili kalacak, işte merak edilen bu soruların cevapları...İstanbul'un Anadolu yakasında 10 ilçenin bazı bölgeleri 7 Haziran'da elektrik alamayacak.İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıkamaya göre 7 Haziran Cumartesi günü 09.00-13.30 saatleri arasında elektrik verilemeyecek yerler şöyle:Ataşehir'de İçerenköy Mahallesi, Engin Sokak, Kayışdağı Yolu Caddesi, Öksüzdere Sokak, nbsp;Kayışdağı Orpet Petrol, Küçükbakkalköy Mahallesi ve Sevim Sokak, Barbaros Mahallesi, Ağaoğlu My World, Fenerbahçe Spor Kulubü, Hukukçular Sitesi, Türk Telekom, Ağaoğlu İş Merkezi, nbsp;Teknik Yapı, Kent Plus Anafen Koleji nbsp;ve Bezirgan, Menekşe ve nbsp;Mimoza nbsp;sokaklar.Kadıköy'de Suadiye Mahallesi, Kaptan Arif, nbsp;Cami, nbsp;Halimağa sokaklar, Erenköy Mahallesi, Kazım Karabekir, Hayri Eğmezoğlu ve Mehmet Ertemalp sokaklar.
Pendik'te Kaynarca Mahallesi, Ankara Caddesi, Kaynarca Sahil Çadırlar mevkii ve Marmara Otel, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı TB-1 TB-2 bloklar, Sahil Bulvarı, Ateşoğulları C7, C8, C9, C10, C11 bloklar, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın kreşi, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Teshin Merkezi, nbsp;Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Lumbar Ağzı C11 bloklara, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sahil Bulvarı, İstasyon yanı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Ateşoğulları C1, C2, C3, C4, C5 ve C6 bloklara, Kaynarca SSK Dispanseri, nbsp;Deniz Caddesi, 1. Sazlı Sokak, Kurt Apt, Karamuk Sokak, Tezel İnşaat , SSK Hastanesi önü 3. Mecra Reklam, Aydınlıyolu Caddesi, Benzinlik, Türkiye Metal-İş, Aydınlı Yolu Caddesi Tuzla'ya doğru, Kader, Kıbrıs, Volkan ve Gürsu sokaklar, Kurtköy Mahallesi, Ceviz ve Gül sokaklar, Eski Ankara Caddesi'nin bır kısmına, İmza, nbsp;Başkan, İklim, Azade, Hisarcık, Orhan, Heves, Yasin ve Trabzon sokaklar, Nur Saray Sitesi, Bulutlar Yapı, Kurtköy Ticaret Lisesi, Büyük Dere, Eski Dostlar sokaklar, Orhanlı Yolu Caddesi, Sanayi Mahallesi, Çetin, Rahmetli, Sultan Selim, Mutlu sokaklar, Bayramdar Alüminyum, İzoteknik, Özden Et, Sardoğan ve Neşe Plastik Fabrikası.
Maltepe'de Aydınevler Siteler Yolu, 60'lılar ve Albatros siteleri, Küçükyalı Evleri, Kırkpınar, İnceyol, Özipek, Boncuk ve Poyraz sokaklar civarı, aynı gün 09.00-16.00 saatleri arasında Tugayyolu Caddesi, Kır, Kar, Nedret sokaklar, İller Bankası, Evsan, Özderici inşaat ve civarı.
Sultanbeyli'de Mimar Sinan Mahallesi, Barajyolu Yapı Merkezi Fabrikası, Fevzi Çakmak Caddesi, Okul civarı, Barajyolu Caddesi civarı ve Hepsi Burada.com binası, Sultanbeyli Genel Lisesi, Ok Plastik Fabrikası, 09.00-13.00 saatleri arasında Turgut Reis Mahallesi, Aker, Hüsrev, Ihlamur, Çağrı, Erdek, Kalkavan ve Sıhhiye sokaklar.
Şile'de Yeşilvadi Jandarma ve çevresi, Yeşilvadi köy çıkışı, Kızılcaköy köy girişi, Kızılcaköy ve çıkışı, Meşrutiyet Köyü, Üç Konaklar sitesi ve civarı, Meşrutiyet Köy içi.
Üsküdar'da Acıbadem Mahallesi,Türk Telekom, Acıbadem Posta İşleme Merkezi ve Sağlık Ocağı, nbsp;Acıbadem GATA, Erdem ve Bayır sokak civarı.
Tuzla'da Postahane Mahallesi, Piri Reis Üniversitesi, Denizcilik Fakültesi, Manastır Yolu Caddesi, Karanfil, Sadık, Lale, Minare, Sümer, Edanur, Meriç, Hakyol, Erman Aydıner, Mert, Sarp, Özcan ve Yusuf sokaklar.
Çekmeköy'de Kasaba evlerinin tamamı ve Alev okulları.
Kartal'da 09.00-18.00 saatleri arasında Orhangazi Caddesi, Adım sokak ve civarı.




YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...