Şenol Güneş, milli kaleciyi istedi

Şenol Güneş, milli kaleciyi istedi

SPOR Haberleri

Yeşil-beyazlılar, bonservisi Porto'da bulunan Sinan Bolat'ı kiralık olarak renklerine bağlamak için harekete geçti

Teknik Direktörlüğe Şenol Güneş'i getirdikten sonra transfer çalışmalarına ağırlık veren Bursaspor, geçen sezon Kayserispor'da forma giyen Sinan Bolat'ı transfer etmek için girişimlere başladı. Dün Özlüce Tesisleri'ne gelen Sinan Bolat'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Barış Bolat, Başkan Recep Bölükbaşı ile görüştü. Kayserispor'da kiralık olarak sezonu tamamlayan 26 yaşındaki milli kaleci için yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ifade edilirken, Bursaspor'un bonservisi Porto'da bulunan Sinan Bolat'ı kiralık olarak kadroya katmak istediği bildirildi.
TAŞDEMİR İMZALIYOR
Öte yandan Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı sol bek Emre Taşdemir, bugün 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Dün Özlüce Tesisleri'ne gelerek Başkan Bölükbaşı ile görüşen Taşdemir, Bursaspor'un kadrosuna katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Bursaspor ile Ankaragücü'nün kardeş kulüpler olduğunu vurgulayan Taşdemir, "Bursaspor, gelmek istediğim bir kulüptü. Bursaspor'da oynamak için sabırsızlanıyorum" dedi. Uzun yıllar yeşil-beyazlı kulübe hizmet etmek istediğini anlatan Taşdemir, Teknik Direktör Şenol Güneş ile henüz görüşmediğini sözlerine ekledi. Taşdemir'in, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra bugün kendisini 4 yıllığına Bursaspor'a bağlayacak sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...