Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Torku Konyaspor Mesut Bakkal ile sözleşme yeniledi

Torku Konyaspor Mesut Bakkal ile sözleşme yeniledi

SPOR Haberleri

Torku Konyaspor iç transfere ağırlık verdi. Yeşil Beyazlı ekip ilk olarak teknik direktör Mesut Bakkal ile 1 yıllık sözleşme yeniledi.

Mesut Bakkal, yönetiminde Spor Toto Süper Ligi 42 puanla 11'nci sırada tamamlayan Torku Konyaspor, iç transferde ilk olarak geçtiğimiz sezonun devre arasında Bate Barisov takımından kiraladığı 33 yaşındaki Belaruslu yıldız futbolcu Alexander Hleb ile 1 yıllık sözleşme yeniledi. Yerli oyunculardan kaleci Kaya Tarakçı, bir dönem Galatasaray'da forma giyen orta saha oyuncusu Mehmet Güven ile 1 yıllık ve takım kaptanlarından Ali Çamdalı ise 1+1 yıllık sözleşme yeniledi. Yeşil Beyazlıların aynı zamanda geçtiğimiz sezon başarılı performansı ile dikkatleri çeken tecrübeli forvet Hasan Kabze ile de anlaşmaya vardığı öğrenildi. Yeşil beyazlılar pilot takım Anadolu Selçukluspor'da forma giyen 24 yaşındaki defans oyuncu Volkan Fındıklı ile de 3 yıllık resmi sözleşme yeniledi. nbsp;
GEKAS VE DJALMA BİLMECESİ
Torku Konyaspor, yabancı oyuncuları Gekas ve Djalma'yı da bırakmak istemiyor. Teknik direktör Mesut Bakkal'ında takımda kalmaları yönünde rapor verdiği Gekas ve Djalma için yönetim harekete geçti. Süper lig takımlarından da teklifler aldığı öğrenilen ve geçtiğimiz sezon yeşil beyazlı forma altında 24 maçta 13 gol kaydeden Gekas'ın kararını dünya kupasından sonra vereceği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...