Ünal Aysal: "Balotelli'yi Mancini istemedi"

Ünal Aysal: "Balotelli'yi Mancini istemedi"

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Balotelli için Mancini ile görüştüğünü; ancak İtalyan teknik adamın Balotelli'yi istemediğini söyledi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Mancini'nin geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Mancini'nin görev devam edip etmemesi konusunda bu ayın 15'ine kadar zamanı bulunduğunu belirten, Aysal transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgiler verdi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Roberto Mancini'ye ayrılması konusunda açık kapı bıraktı. Kulüp televizyonuna nbsp; açıklamalarda bulunan başkan Aysal,"Mancini'nin fikrini 15 Haziran'a kadar değiştirme hakkı var. Mancini bizim yabancı kısıtlamamızı biliyor. Bütçemizin sınırlarını biliyor. Kendisinin de birtakım hedefleri var. Tamam mı devam mı nbsp; onun kararıdır" dedi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren başkan Ünal Aysal devre arasında kadrolarını fazlasıyla genişlettiklerini, bu dönemde daha nbsp; az transfer yapacaklarını söyledi. 12 ya da 13 oyuncuyu başka kulüplere kiralamak istediklerini belirten başkan Ünal Aysal, yabancı sayısını mutlaka düşürmeleri gerektiğine dikkat çekti.

İsmi Galatasaray ile anılan Balotelli için teknik direktör Mancini ile görüştüğünü söyleyen başkan Aysal,"Kendisi çok iyi bir oyuncu. Onu beğeniyorum. Ama Galatasaray'ın oyun kurgusu için hocamızla da görüştüm Balotelli'nin yeri olmadığını söyledi" dedi.

Aysal, Galatasaray'ın gündemine gelen Olcan,Gökhan Töre,Turgut Doğan Şahin ve Mevlüt Erdinç'le nbsp; ilgili değerlendirmelerde bulundu. Trabzonspor'un Olcan'ı satmak istemediğini hatırlatan başkan Aysal, kulübün onayı olmadan futbolcuyla asla görüşmeyeceklerini vurguladı. Gökhan Töre için önceliğin Beşiktaş'ta olduğunu belirten başkan Aysal, Mevlüt transferiyle ilgili ise,"Mevlüt için ön görüşme yapıldı. Olumlu yönde ilerliyoruz" dedi.

Bir yabancı ve 2 yerli oyuncuyla nbsp; transfer sezonunu kapatmak istediklerini belirten başkan Aysal,"Yabancı santrafor alabiliriz ama önceliğimiz kanat ve stoper mevkileri" diye konuştu.

Transfer etmek istedikleri oyuncularla ilgili bilgiler veren Ünal Aysal,"Rodolfho ya da eşdeğer bir futbolcu olursa Mancini çok mutlu olur. İlla Rodolfho demiyor. Onun kalitesinde bir isim istiyor. Rodolfho ve Astori dışında 2 isim daha var. Elimizdeki imkanlarda rahatlama olursa o zaman bir yabancı daha alırız" ifadelirini kullandı.

Başkan Aysal futbolcuları için henüz hiçbir kulüpten transfer teklifi almadıklarını, Dünya Kupası'ndan sonra hareketlenme beklediğini sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...