Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sayı kralı VakıfBank'ta

Sayı kralı VakıfBank'ta

SPOR Haberleri

Bir maçta aldığı 57 sayıyla dünya rekorunu elinde bulunduran Bulgar Elitsa Vasileva, sarı-siyahlıları tercih etti.

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde sezonu şampiyon tamamlayan VakıfBank, Sheilla Castro, Robin de Kruijf ve Milena Rasic'in ardından Elitsa Vasileva'yı renklerine bağlayarak transferi kapattı. Son olarak Güney Kore'nin Heungkuk Life takımının formasını giyen Vasileva, tek maçta aldığı 57 sayı ile bu daldaki dünya rekorunu elinde bulunduruyor. VakıfBank Kulübü Başkanı Osman Demren ve kulüp genel menajeri Başak Koç'un katıldığı törende sözleşmeye imza koyan Vasileva, "Burada olmak gerçekten çok güzel. Açıkçası hâlâ burada olduğuma ve bütün bir sezon boyunca burada kalacağıma inanamıyorum. Bir rüyanın gerçeğe dönüşmesi gibi bir şey bu. Rakiplerimizle mücadeleye hazırım. Naz Aydemir Akyol ve Gözde Sonsırma beni en çok etkileyen Türk oyunculardan ikisiydi. Onlarla aynı takımda oynamak oldukça keyifli olacak" dedi.
Dünya rekorunu elinde bulundurmasıyla ilgili soruya Vasileva, "Aslında bunu çok büyük bir başarı olarak görmüyorum. 5 setlik bir maç yaptık. O an tek düşündüğüm maçtan galip ayrılmaktı. Maçta pasörümüz de beni biraz fazla tercih etti ve ortaya bu sonuç çıktı. Maç sonunda kağıda baktığımda ben de inanamadım. Başarılarım, ailemi ve arkadaşlarımı gerçekten çok mutlu ediyor. Benim için esas önemli olan da onların mutluluğu" cevabını verdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...