Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barcelona'nın yıldızı Galatasaray'a mı geliyor?

Barcelona'nın yıldızı Galatasaray'a mı geliyor?

SPOR Haberleri

Ünal Aysal'ın dün GS TV'ye yaptığı açıklamaların ardından Galatasaray'ın transfer gündeminde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Gelecek sezon kadrosuna önemli isimleri katmak için çalışmalarını yürüten sarı kırmızılılar yabancı transferi için Eboue, Dany, Hajrovic ve Ontivero ile yollarını ayırmayı planlıyor. Bu isimlerle yollarını ayıracak olan Galatasaray yönetimi kadrolarına katmak istedikleri çok önemli bir yıldızın menajeriyle masaya oturdu. Önceki günlerde Hollanda'nın en yüksek tirajlı gazetesi De Telegraaf'a konuşan Afellay'ın menejeri Rob Jansen, oyuncunun Barcelona'dan ayrılmasıyla ilgili İspanyol ekiple görüştüğünü ifade etmişti. Bu kez Hollanda'da bir radyo kanalına telefonla bağlanan Rob Jansen, Afellay için en yi tercihi yapacaklarını belirtirken alternatifler arasında Galatasaray'ın da olduğunu belirtti. Galatasaray'ın sezon başında da kadrosuna katmak istediği Hollandalı yıldız için Barcelona o günlerde sarı kırmızılıların teklifine olumsuz cevap vermişti. Sakatlığından dolayı uzun süredir forma giyemeyen yıldız futbolcu Hollanda basınına yaptığı açıklamada mücadele etmeyi çok özlediğini belirtirken 'devamlı forma şansı bulabileceğim bir yerde oynamayı istiyorum' açıklamasında bulundu
Kiralık mı gelecek? nbsp;
Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün'ün önceki günlerde 'maddi açıdan fazla açılmak istemiyoruz' açıklamasından dolayı sarı kırmızılıların Afellay gibi bir oyuncuya 7-8 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli ödemesinin söz konusu olmadığı belirtilirken oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralık teklifinde bulunulacağı belirtiliyor. Afellay 2012-2013 sezonunda da Schalke 04'te kiralık olarak forma giymişti. (Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...