Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Donetsk'te 'Lucescu' endişesi! Trabzon'a mı geliyor?

/ Kaynak: AA
Donetsk'te 'Lucescu' endişesi! Trabzon'a mı geliyor?

SPOR Haberleri  / AA

Çatışmalar nedeniyle zor günler yaşayan Donetsk halkı, Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Lucescu'nun Trabzonspor'a gideceğine yönelik iddialara üzülüyor

Rus yanlısı ayrılıkçılarla Ukrayna ordusu arasındaki çatışmalarla zor günler yaşayan Donetsk halkı, kentin takımı Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu'nun, Trabzonspor'a gideceği iddialarına üzülüyor. Taraftarlar, her şeyin normale dönmesini ve Rumen teknik adamın takımın başında kalmasını istiyor.
Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk'te Ukrayna ordusu ile Rus yanlısı ayrılıkçılar arasındaki çatışmalara rağmen futbol halkın gündeminde yer almaya devam ediyor. Ukrayna Premier Lig'de 2013-2014 sezonu şampiyonu Shakhtar Donetsk'in gelecek sezonki durumu ise gündemdeki konuların başında geliyor.
Takımı çalıştıran Rumen Teknik Direktör Mircea Lucescu'nun, kulübüyle gelecek sezon için anlaştığını, ancak ülkede yaşanan gelişmelere göre durumunu yeniden gözden geçirebileceğine yönelik açıklamaları taraftarları endişelendiriyor.
Kentteki durumun normale dönmemesi ve Rumen teknik adamın Trabzonspor ile anlaştığına yönelik haberlerin çıkması üzerine birçok taraftar Lucescu'nun ülkeden ayrılacağına kesin gözüyle bakıyor. Taraftarlar, takımlarına büyük başarılar kazandıran ve herkesin saygısını kazanan "Bay Lucescu"nun Shakhtar Donetsk'ten ayrılmasını istemiyor.
Koyu bir Shakhtar Donetsk taraftarı olduğunu belirten Slava Samsonenko, Rumen teknik adamı çok sevdiklerini dile getirdi. Türkiye'deki bir takıma gideceğine yönelik haberleri okuduğunu ifade eden Samsonenko, bu durumun kendilerini çok üzdüğünü ifade etti. Samsonenko, Lucescu'nun takıma önemli başarılar kazandırdığını belirterek, "Ülkemizdeki durumdan dolayı gideceğini öğrendim. Umarım her şey yoluna girer" diye konuştu.
Maxim Sukhov da takımı 10 senedir çalıştıran Rumen teknik adamın kente önemli başarılar getirdiğini söyledi. "Umarım her şey yoluna gider, Lucescu, Türkiye'ye gitmez" ifadesini kullanan Sukhov, Lucescu'nun takım için büyük emek harcadığını belirtti. Sukhov, "Eğer giderse takımın onun kadar iyi bir teknik direktör bulabileceğini düşünmüyorum" dedi.
Karlov Mark ise küçük yaştan bu yana Shakhtar Donetsk taraftarı olduğunu anlattı. Lucescu'nun kentteki gelişmelerden dolayı ülkeyi terk etmek istediğine yönelik bazı haberlerin çıktığını belirten Mark, "Bir başka söylentiye göre de Lucescu'nun Türk takımı Trabzonspor ile anlaşma imzalamak üzereymiş. Biz böyle bir şeyi asla istemiyoruz" diye konuştu.
Bu arada kentte Shakhtar Donetsk'in şampiyonluğundan dolayı panolara asılan ve Lucescu'nun fotoğrafının bulunduğu "Shakhtar'da on yıl. Teşekkürler bayım" yazılı ilanlar dikkati çekiyor.
Ayrıca Shakhtar Donetsk'in stadı Donbass Arena'nın altındaki taraftar mağazasında Rumen teknik adamın fotoğrafının bulunduğu çok sayıda ürün bulunuyor.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...