Beyoğlu'ndaki vahşetin detayı kan dondurdu çantadaki kadın cesedi

/ Kaynak: DHA
Beyoğlu'ndaki vahşetin detayı kan dondurdu çantadaki kadın cesedi

YAŞAM Haberleri  / DHA

İstanbul Beyoğlu'nda bir temizlik görevlisinin yolun ortasında bulduğu çantanın içerisinden çıkan parçalanmış ceset olayında önemli detay.

İstanbul Beyoğlu'nda sokak ortasında vahşetin ardından feci olayın detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Temizlik işçisinin bulup içini açtığı valizden parçalanmış halde ceset çıkmıştı.Beyoğlu'nda bu sabah temizlik görevlisi tarafından, bavul içinde bir nbsp;kadına ait olduğu belirlenen ceset bulundu. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı keşiften sonra, ceset incelenmek üzere Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.Bülbül Mahallesi, Turan Caddesi, Aşıklar Sokak'ta park halindeki bir otomobilin yanına bırakılan bir bavulun içinden ceset çıktı. Temizlik işçisi tarafından saat 06.30 sıralarında bulunan cesedi incelemek üzere olay yerine gelen polisler ceset ve çevresinde araştırma başlattı. Yapılan ilk incelemede cesedin, boynu kesilerek öldürülen 20-25 yaşlarında, 1.50 boylarında bir kadına ait olduğu belirlendi. Ekipleri, cesedin bırakıldığı sokak ve çevresinde geniş çaplı incelemesi sürüyor.Cesedin bırakıldığı sokak başında bulunan MOBESE kameraları da incelemeye alındı. Olay yerine gelen İstanbul Cumhuriyet savcısının talimatıyla ceset, incelenmek üzere Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Bavuldaki cesedi ilk gören Beyoğlu Belediyesi'nde çalışan temizlik işçisi de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. nbsp;
Beyoğlu Belediyesi Temizlik şefi Erol Emre, nbsp;"Sabah 06.20'de görevli arkadaşımız Aşıklar sokağa geçiş yaptığında malum bavulu buluyor. Üstünde kan izleri görünce içine bakıyor ki cesedi görüyor. Polisi arıyor bilgilendiriyor, bizi bilgilendiriyor. Bildiğim kadarıyla cesedin ayakları ve kolları var. Gövde yok. Büyük ihtimalle ceset kadına ait" diye konuştu.

##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...