Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den taraftarlara teşekkür!

Fenerbahçe'den taraftarlara teşekkür!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü, Soma'da yaşanan maden faciası sonrası yardım amaçlı satışa çıkartılan tişörtlerle ilgili açıklama yaptı.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklama şöyle; "Fenerium tarafından, tüm kazancı Kulübümüzün Somalı çocukların eğitim masraflarını karşılamak için oluşturduğu burs havuzuna aktarılmak üzere hazırlanan SOMA tişörtleri, satışa çıktığı ilk günden beri hem taraftarlarımızdan hem de diğer kulüp taraftarları tarafından çok yoğun ilgi gördü. Bugüne kadar ulaşılan toplam satış adedi 10.019 olan Soma tişörtlerinin gelirinden, Soma'daki burs havuzuna aktarılacak tutar ise 151.310,44 TL'yi buldu. Şu ana kadar biriken ve burs havuzuna aktarılacak olan bu tutar karşılığı, Soma'da yaşayan 42 öğrencimizin senelik eğitim bedeli karşılanmış olacak. Duyarlılık gösteren tüm taraftarlarımıza ve diğer kulüp taraftarına teşekkür eder, satılan her bir Soma tişörtün Somalı bir çocuğumuzun eğitimine katkı sağlayacağını hatırlatarak desteklerinizin devamı dileriz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...