Başbakan Erdoğan'a hakaret davasında karar

/ Kaynak: İHA
Başbakan Erdoğan'a hakaret davasında karar

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Erdoğan'ın Trabzon'a gerçekleştirdiği ziyaretinde konvoyuna yumurta atıp hakaret eden öğretmen S. E. E.'ye 7 bin 80 lira para cezası.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 23 Kasım 2013 tarihinde Trabzon'a gerçekleştirdiği ziyaretinde konvoyuna yumurta atıp hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan öğretmen S. E. E. 7 bin 80 lira para cezasına çarptırıldı. Trabzon 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında tutuksuz olarak yargılanan öğretmen S.E.E ve avukatı hazır bulundu. Son savunması sorulan sanık S.E.E, hakkındaki suçlamaları reddederek beraatini talep etti. İfadenin ardından mahkeme başkanı sanık S.E.E'yi 7 bin 80 TL para cezasına çarptırırken, bu cezasını daha sonra hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. nbsp;
nbsp;Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz yıl 23 Kasım 2013 tarihinde Trabzon Havalimanı'ndan konaklayacağı otele gittiği sırada konvoyu Cumhuriyet Caddesi'nden geçerken evinin penceresinden konvoya yumurta attığı iddiasıyla Trabzon Bedri Rahmi Eyüboğlu Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni S.E.E. (42) gözaltına alınmış ve daha sonra hakkında 'Kamu Görevlisine Görevinden Dolayı Alenen Hakaret' suçlamasıyla dava açılarak yargılanmasına başlanmıştı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...