Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TÜSİAD 'yeni başkan' için toplanıyor

/ Kaynak: İHA
TÜSİAD 'yeni başkan' için toplanıyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

TÜSİAD'da Başkan Muharrem Yılmaz'ın istifasının ardından yeni başkanın kim olacağı konusu netlik kazanmadı. Ama halihazırda 3 aday bulunuyor.

TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz'ın istifa etmesinin ardından gözler TÜSİAD'a çevrildi. TÜSİAD'dan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada TÜSİAD Yönetim Kurulu'nun ilerleyen günlerde toplanarak durumu değerlendireceği bildirildi.

Tüzüğe göre yeni başkan için genel kurulun olağanüstü toplanmasına ihtiyaç yok. Yönetim kurulunun toplanıp başkan yardımcılarından birini başkan olarak belirlemesi yeterli olacak. Bu durumda yönetim kurulunun toplanıp, mevcut yönetim süresi bitimine kadar (Ocak 2015) başkan yardımcılarından birini başkan olarak belirleyebilecek.

TÜSİAD'da başkanlık için ise üç aday bulunuyor.

Bu isimler şöyle: Sabancı Holding'den Haluk Dinçer, Marsh amp;McLenan Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Bayazıt ve Boydak Holding' den Memduh Boydak.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...