Maganda dehşeti! Parkta saldırdığı gencin kolunu kestiler

/ Kaynak: DHA
Maganda dehşeti! Parkta saldırdığı gencin kolunu kestiler

YAŞAM Haberleri  / DHA

Mamak'ta bir parkta, 24 yaşındaki Hayati Bozkurt, 5-6 kişilik maganda grubunun saldırısına uğradı. Bozkurt'un sol kolu döner bıçağı ile kesildi.

Ankara'nın Mamak ilçesindeki bir parkta, akşam saatlerinde 2'si bayan 3 arkadaşı ile birlikte sohbet eden 24 yaşındaki Hayati Bozkurt, 5-6 kişilik maganda grubunun saldırısına uğradı. Sol kolu döner bıçağı ile kopma noktasına kadar kesilen Bozkurt'un kolunun iç kısmına 8, dış kısmına ise 28 dikiş atıldı. Sinir damarları kesilen Bozkurt'un kolunu kullanamama riskinin bulunduğu belirtildi. Olay, Mamak'ın Gülseren Mahallesi, Yunus Emre Parkı'nda akşam saatlerinde meydana geldi. Parkta mahalle arkadaları ile birlikte akşam saatlerinde sohbet ettiğini belirten ve boya-badana işi yapan 24 yaşındaki Hayati Bozkurt, yanlarına gelen 12 yaşlarındaki bir erkek çocuğun kendilerinden sigara istediğini söyledi. 'sigara içmiyoruz' deyince çocuğun ayağı ile kola şişesini devirdiğini belirten Bozkurt, gösterdikleri tepki üzerine bu sırada kendilerini takip eden 20 yaşın üzerindeki 5-6 kişilik grubun yanlarına gelip, "Ufacık çocuğa mı gücünüz yetiyor" diyerek üzerlerine yürüdüğünü, çıkan arbedede ise 20 yaşlarında ve adını öğrenemediği bir gencin üzerinde bulunan sallama tabir edilen döner bıçağı ile sağa sola sallamaya başladığını, diğer arkadaşlarının ise kaçarak kendisini kurtardığını belirterek şunları söyledi: "Bu sırada birden önüme çıkan saldırgan, olanca hızı ile döner bıçağını koluma vurdu. Kaçarak ana caddeye çıkıtığımda bayılmışım. Burada bulunan vatandaşlar beni bir araca bindirerek, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırmışlar. Serviste hemen ameliyata alınmışım ve kesilen sol kolumun iç kısmına 8, dış bölümüne 28 dikiş atılmış. Doktorlar, 'kolunda sinir kesilmeleri var, sakat kalabilirsin' diyorlar. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Şehir magandaları her yerde elini kolunu sallayarak isterse kesiyor, isterse asabilir durumdalar" dedi.


Polis, saldırgan magandaları Mobese kamerası görüntüsünden yakalayıp, karakola götürdü. İfadeleri alınan magandalar, çıkarıldıkları adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Saldırıya uğrayıp kolu kesilen Bozkurt ise hukuk sistemine tepki gösterdi.


Bozkurt'un annesi Emine Bozkurt da tepkisini dile getirirken, "Parkta, bahçede oturmayacak mıyız? Bu şehir eşkiyalarının yaptıkları yanlarına kar kalıyor. Oğlum boya-badana işleri yaparak hayatını kazanıyor. Bir sigara için bu vahşet yapılır mı? Şimdi oğlum sakat kalırsa, bunun bedelini kim ödeyecek? Ekmek parasını nasıl kazanacak. Ama bunu yapanlar polise ifade verdikten sonra elini kolunu sallayarak belki evimizin önünden bile geçiyorlardır" diyerek tepkisini dile getirdi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...