Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'nın kaçırdığı çocuklarla ilgili flaş gelişme

/ Kaynak: AA
PKK'nın kaçırdığı çocuklarla ilgili flaş gelişme

GÜNDEM Haberleri  / AA

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda, 2 kadın gözaltına alındı. Evde ayrıca dağa götürüleceği belirtilen 3 kız da bulundu.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda, 2 kadın gözaltına alındı. Evde ayrıca dağa götürüleceği belirtilen 3 kız da bulundu. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu, "Terör örgütü PKK'ya eleman kazandıran kişilere yönelik" Yeşildere Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenlendi.Operasyonda, 2 kadın gözaltına alındı. Evde ayrıca dağa götürüleceği belirtilen ikisi 18 yaşından küçük 3 kız da bulundu. Kızların ikisinin Diyarbakır'da eylem yapan annelerin çocukları olduğu öğrenildi.Kurtarılan 2 kız çocuğunun Diyarbakır'da eylem yapan anneleri, Helikopterle Yüksekova'ya götürüldü.

13 yaşındaki çocuk teslim oldu

Öte yandan, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 2 ay önce terör örgütünce kandırılarak dağa götürülen 13 yaşındaki M.E. örgütten kaçtı. İlçe merkezindeki evine gelen M.E'yi ailesi, güvenlik güçlerine teslim etti.M.E, İlçe Emniyet Amirliği'nde ifade verdikten sonra çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldı.Kaymakam Mehmet Fevzi Dönmez, M.E'yi evinde ziyaret ederek, bir süre görüştü.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...