Bolu'daki korkunç cinayetin nedeni ortaya çıktı!

/ Kaynak: İHA
Bolu'daki korkunç cinayetin nedeni ortaya çıktı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bolu'da dün akşam saatlerinde üniversite öğrencisi kızı bıçakla boğazından yaralayarak öldüren ve firar eden kadın, gece yarısı mahallede yakalandı.

Borazanlar Mahallesi eski cezaevi önünde üniversite öğrencisi Bigem Çubukçuoğlu'nun hayatını kaybettiği bıçaklı saldırının ardından kayıplara karışan katil zanlısı Ayşe K. (38), saat 01.30 sıralarında Paşaköy Mahallesi'nde kaldırım üzerinde otururken yakalandı. Emniyete götürülerek ifadesi alınan Ayşe K.'nın psikolojik sorunlarının olduğu öğrenildi. Cinayetin ardından ilginç detaylar ortaya çıkmaya başladı. Bolu'yu yasa boğan Bigem Çubukçuoğlu'nu öldüren Ayşe K. isimli kadının geçtiğimiz yıl sokak ortasında Ganime Ö. isimli bir kadını saçından tutarak sürüklediği, gözaltına alınınca da sürüklediği kadından özür dilediği öğrenildi. Özellikle kadınlara saldırdığı ortaya çıkan katil zanlısı Ayşe K'nın, Bolu Defterdarlığı'nda çalıştığı ve eşinden boşanmak üzere olduğu ortaya çıktı. Cinayet öncesi defterdarlıktaki kadın çalışanları arayan Ayşe K., "Siz benden daha güzelsiniz" diyerek küfürler ettiği, telefon görüşmelerinden sonra da sokağa çıkarak Bigem Çucukoğlu'nu bıçakla öldürdüğü iddia edildi. daha önce bir kadına "Uzun saçlı kadınlardan nefret ederim" diyerek saldırdığı, güzel ve uzun saçlı kadınlardan nefret ettiği ileri sürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturmaları sürüyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...