Bahçeli'de 'adaylık ' iddialarına cevap

Bahçeli'de 'adaylık ' iddialarına cevap

Politika Haberleri

MHP lideri Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı adaylığı düşüncesine sahip olmadığımı arkadaşlarımla paylaştım. Ülkücü hareket verdiği sözün arkasında durur" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 16 Mayıs'ta başlattığı 'çatı aday' görüşmelerine devam ediyor. 'Çatı aday' görüşmeleri kapsamında Türkiye Ziraat Odaları Birliğini ziyaret eden Bahçeli, bazı basın yayın organlarında kendisinin Cumhurbaşkanı adayı olacağına yönelik haberlere de cevap verdi.

Bahçeli, bazı basın yayın organlarında yer alan Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili haberlere ilişkin şu cevabı verdi:
"Bugün ki ziyaretimizin aşamalarında kişilendirmeler bulunmamaktadır. Sorularla bizi kişilendirme aşamasına çekmenizi doğru bulmam. Ama MHP Genel Başkanı olarak Cumhurbaşkanlığı sürecinin başladığı günde partimizin icra organı olan Başkanlık divanı, genel kuruldan sonra en önemli yürütme kurulu kabul ettiğimiz merkez yönetim kurulu ve teşkilatımızın omurgası diye nitelendirdiğimiz il başkanları toplantısında genel başkan olarak hiçbir şart altında Cumhurbaşkanlığı adaylığı gibi bir düşünceye sahip olmadığımı arkadaşlarımla paylaştım. Kim nerde ne yazarsa yazsın ülkücü hareket verdiği sözün arkasında durur."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...