Galatasaray ve Beşiktaş'tan yeni kapışma

Galatasaray ve Beşiktaş'tan yeni kapışma

SPOR Haberleri

Gökhan Töre ve Olcan Adın'ın ardından Galatasaray ile Beşiktaş bu kez de Turgut Doğan Şahin'in transferinde karşı karşıya kaldı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ve Beşiktaş Gökhan Töre ve Olcan Adın'ın ardından bir transfer de daha karşı karşıya kaldı: Turgut Doğan Şahin...

Gaziantepspor ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak fesh eden Turgut Doğan Şahin için girişimlere başlayan Galatasaray, milli futbolcu ile prensip anlaşmasına varmış ancak Gaziantepspor'un oyuncudan bonservis bedeli talep etmesinin ardından beklemeye geçmişti.

Turgut Doğan Şahin'in transferi için TFF ile Gaziantepspor arasındaki durumun netleşmesini bekleyen sarı-kırmızılı kulübe sert bir rakip daha çıktı: Beşiktaş... Turgut Doğan Şahin'in transferi için görüşmelere başlayan siyah-beyazlı yönetim, oyuncunun menajeri ile yaptığı görüşmelerde maddi konularda uzlaşma yolu aramaya başladı.

Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray arasındaki bir seçim yapmayan ve Gaziantepspor ile arasındaki sorununun çözülmesini bekleyen Turgut Doğan Şahin'in kararını kısa bir süre içerisinde vermesi bekleniyor.

Gaziantepspor'dan 1 milyon avro olan alacağının ödenmemesinden dolayı sözleşmesini fesh eden Turgut Doğan Şahin için yeni teknik direktör Okan Buruk da bir istekte bulunarak oyuncunun takımda tutulmasını istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...