Almeida hedefini açıkladı!

Almeida hedefini açıkladı!

SPOR Haberleri

Hugo Almeida, Portekiz'in Dünya Kupası'ndaki hedefini açıkladı. Almeida; Almanya, ABD ve Gana'nın bulunduğu zorlu gruptan çıkmak istediklerini söyledi.

Dünya Kupası'nda Almanya, Gana ve Amerika Birleşik Devletleri ile birlikte G Grubu'nda mücadele edecek Portekiz Milli Takımı, hazırlıklarını New York'ta sürdürüyor.

Dizinden sakatlığı bulunan Cristiano Ronaldo, çalışmalarını Raul Meireles ile birlikte takımdan ayrı gerçekleştiriyor.

Antrenmanın ardından kameraların karşısına Hugo Almeida geçti.

Portekizli futbolcu, "Çok zorlu bir grupta yer alıyoruz. Almanya ile oynayacağımız ilk maç bizim için final niteliği taşıyor. Almanya, Dünya Kupası'nın favori takımlarından biri. Daha sonra Amerika Birleşik Devletleri ve gana gibi çok güçlü iki takımla karşılaşacağız. İkinci tura çıkmak için mücadele edeceğiz" dedi.

Ronaldo'nun sağlık durumuyla ilgili yaşanan endişelere karşın yıldız oyuncunun çalışmalarını ara vermeden sürdürdüğünü belirten Almeida, takımda herkesin neşesinin yerinde olduğunu dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...