Trabzon iki transferini 'kaçırdı'

/ Kaynak: DHA
Trabzon iki transferini 'kaçırdı'

SPOR Haberleri  / DHA

Spor Toto Süper Lig takımlarından Trabzonspor yeni sezon öncesinde transfer ettiği üç ismi Trabzon'a getirdi.

Trabzonspor'un Ajax'tan prensip anlaşmasına vardığı forvet oyuncusu Serhat Çakmak ile Elazığspor'dan transfer ettiği Serdür Gürler ve Deniz Yılmaz Trabzon'a geldi.Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı 19 yaşındaki forvet oyuncusu Serhat Çakmak, bugün sabah saatlerinde Trabzon'a geldi. Bordo-mavili takımın Ajax alt yapısında oynayan bu futbolcu için uygun bir yetiştirme bedeli ödediği öğrenildi. Serhat, milli takımda da U14, U15 VE U16 kategorilerinde forma giydi.
FARKLI KAPIDAN ÇIKTILAR
Bordo-mavili takımın 9 milyon TL bonservis bedeliyle Elazığspor'dan tranfser ettiği Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz ise öğle saatlerinde Trabzon'a geldi. Ancak Trabzonspor kulübü havalimanında iki futbolcunun görüntüsünü almak isteyen basın mensuplarına görüntü vermemek için futbolcuları başka kapıdan çıkardı. Kulübün bu tutumu basın mensupları tarafından tepkiyle karşılandı.
Üç futbolcunun da sağlık kontrolünden geçirildikten sonra yarın resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...