Abdullah Kiğılı'dan Diego açıklaması

/ Kaynak: İHA
Abdullah Kiğılı'dan Diego açıklaması

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, bir programa katılmak üzere geldiği Elazığ'da transferler çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, bir programa katılmak üzere geldiği Elazığ'da transfer çalışmaları ve takımın Avrupa kupalarına katılmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.


Kiğılı, Diego Ribas transferinin önemli olduğunu belirterek, "Bu sene federasyon artık oyun esnasında sahadaki yabancı sayısını 5'e indirdi. Geçen sene altıydı. 5 yabancı oyunda oluyor 3 yabancı da kenarda oturuyor. Dolayısıyla bu sene takımların hepsi 5 yabancı 6 yerliyle oynayacak. Bizim de yeteri kadar yabancı sayımız var. Ama dünyanın sayılı önemli futbolcularından Ribas'ı transfer ederek orta sahanın 10 numarası olarak inşallah iyi bir transfer yaptık. Orta sahaya 1 veya 2 tane belki genç Türk futbolcu alabiliriz. Böylelikle transferi kapatacağız. Çünkü oturmuş bir futbol kadrosu var. Dolayısıyla 1 ay sonra mevsim açıldığı takdirde Fenerbahçe yine son derece iddialı olacak. 19. şampiyonluğumuzu aldık. 20. şampiyonluğumuzda formalarımıza 4. yıldızı takacağız. Dolayısıyla basketbolda erkeklerde ciddi bir yapılanmanın içerisindeyiz, transferler olacak. Kadın voleybolda, kadın basketbolda transferler devam ediyor. Önümüzdeki yıl Fenerbahçe yine Türkiye'nin yüz akı olmaya devam edecek" şeklinde konuştu.


Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarına katılabilmesi için önemli gelişme yaşandığına dikkat çeken Kiğılı, "Avrupa kupalarına katılmak için bir ümidimiz var. Yaşanan son gelişmelerden sonra şimdi bir ümit ışığı doğdu. CAS'ın gerekçeli kararı geldi elimize. Bu gerekçeli kararda lehimize olan hususlar var. Dolayısıyla o lehimize olan hususlardan dolayı da İsviçre Federal Mahkemesi'ne müracaat ettik. 15 güne kadar herhalde bu müracaatımız kabul edilirse eğer şu anda ki durum itibariyle sanki Avrupa kupalarına gitme ihtimalimiz az da olsa belirdi. Onun için biraz daha zaman lazım. İnşallah olursa fevkalade bir şey olacak" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...