Galatasaray'dan çifte bomba! Olcan ve Gökhan ile el sıkışıldı...

Galatasaray'dan çifte bomba! Olcan ve Gökhan ile el sıkışıldı...

SPOR Haberleri

Trabzonspor ve Rubin Kazan ile görüşmelere hazırlanan Galatasaray yönetimi, iki kulüple anlaşmaya vardığı an imzalar atılacak.

Futbol Federasyonu'nun yabancı sınırını 5+3 olarak açıklamasının ardından Galatasaray transfer politikasında yerli futbolculara ağırlık vermeye başladı. Sarı-kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Roberto Mancini'nin verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını hızlandırdı ve kanatlarını sağlama aldı. Galatasaray'da transferin tek patronu Başkan Ünal Aysal'ın talimatı ile sarı-kırmızılı yöneticiler, geçtiğimiz sezon gösterdikleri performansla ön plana çıkan Trabzonsporlu Olcan Adın ve Beşiktaş'ta forma giyen Gökhan Töre ile her konuda anlaşmaya vardı. Galatasaray yönetimi, iki başarılı futbolcuyla el sıkışılmasının ardından rotayı Olcan Adın için Trabzonspor, Gökhan Töre için ise Rubin Kazan kulüplerine çevirdi. Bordo-mavililer Olcan için 6 milyon avro bonservis bedeli isterken, Cimbom'un para artı takas olarak transferi bitirmesi bekleniyor.
GERİ SAYIM BAŞLADI
Olcan'ın önceki gün Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşüp "Ayrılmak istiyorum" diyerek toplantıyı noktalaması Galatasaray'ın elini güçlendiren önemli bir faktör. Beşiktaş'ın alış opsiyon süresinin dolması ve henüz Gökhan Töre için net bir adım atmaması da sarı-kırmızılıların Rubin Kazan ile temaslara başlaması konusunda avantajı olacak. Rus kulübünün internet sitesinde hazırlık kampına davet edilen milli futbolcu için Galatasaray yönetiminin 4 milyon avroluk bir teklif sunmayı düşündüğü öğrenildi. Hatta sarı-kırmızılıların, transfer taksitlerinin ödenmemesi nedeniyle FIFA'ya başvuran ve Mancini ile arası bozuk olan İzet Hajrovic'i de bu transferde takas olarak kullanabileceği belirtiliyor. Galatasaray'ın önümüzdeki hafta Olcan ve Gökhan transferlerini kulüpler bazında da bitirip, yeni sezon öncesi çifte bomba ile taraftarını sevindirmesi bekleniyor. nbsp;
BAHADIR?ÇOKİŞLER / TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...