Hacıosmanoğlu bombaladı: Trabzon'da paralel bir yapı var

Hacıosmanoğlu bombaladı: Trabzon'da paralel bir yapı var

SPOR Haberleri

'Biz aykırı bir başkan ve yönetimiz. Kendi çıkarları için kulübümüzü kullanan bu düzeni bünyemizden atmak bizim asli görevimizdir'

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon'da derin bir paralel yapılanma olduğunu söyledi. Sadri Şener yönetiminde görev alan yönetim kurulu üyelerinin, iddialarına değil de gerçekleri paylaşma adına bilgilendirme toplantısı yaptığını ifade den Hacıosmanoğlu, "Hesap sorma vadiyle geldik ve Trabzonspor sevdalıları da o vaatlerimiz karşılığı bizi Trabzonspor başkanı seçti. Bizim Trabzonspor sevdalılarıyla yapacağımız tek şey var bu düzen mi devam edecek, bu düzeni mi ortadan kaldıracağız? Trabzon'da derin bir paralel yapılanma var. Bu derin paralel yapılanma Trabzonspor'u her zaman kendi çıkarı için kullanmıştır. Biz aykırı bir başkan ve yönetimiz. Yapılmaması gerekenleri, onların tabiriyle içimizde kalsın dediği yanlışları içimizde barındırmayız. Bunları temizleyip bünyemizden atmak bizim asli görevimizdir" diye konuştu.
HALİLHODZİC'İ İŞARET ETTİ
Hacıosmanoğlu, yeni teknik direktör konusunda ise "Trabzonspor'un teknik heyeti net. Kendisi de çalışıyor ama resmi açıklamayı da gerektiği zaman yapacağız. Kendinden kaynaklanan bir durumdan dolayı" dedi. Bu açıklama Dünya Kupası'nda Cezayir Milli Takımı'nı çalıştıracak Halilhodzic'i akıllara getirdi. Bordo-mavililerin başkanı, transfer gündeminin 1 numaralı ismi Olcan Adın için ise "Trabzonspor şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturuyor. Onun da burada kalması gerektiğini söyledik. '1 hafta daha düşün. Ailenle görüşmem gerekiyorsa bu görüşmeleri yapıp senin de olumlu şekilde fikrini çevirmeni Trabzonspor'da kalmanı istiyorum' dedim. Bizim düşüncemiz nettir, önümüzdeki yıl şampiyonluğa oynayan takımda onu da görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Odyakmaz pişmanlığı
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bir gazetecinin, "Sivasspor Kulübü Başkanı Odyakmaz'a kefilim şeklinde sözünüz vardı. Bu sözünüzden pişman mısınız" şeklindeki sorusu üzerine, "Hata yaptım" cevabını verdi. Hacıosmanoğlu, nbsp;"Bir insan 'maç satan ailesini satar' dedikten sonra inanmak zorundayım. nbsp;Kendisi de 'her yerde emek hırsızı diyorsunuz insanlar bana bakıyor, beni ayır' dedi" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...