Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Korkunç neden! Sokak ortasında güzel diye öldürdü...

Korkunç neden! Sokak ortasında güzel diye öldürdü...

YAŞAM Haberleri

Ayşe Kalkan, "Bütün güzel kadınlar ölmeli" diyerek Bigem'i boğazından bıçakladı. Gerekçesi korkunç: Güzel ve uzun saçlı kızlardan nefret ediyorum.

Defterdarlıkta çalışan memur Ayşe Kalkan, mesai arkadaşlarını telefonla arayıp, "Siz benden daha güzelsiniz" diyerek tartıştı. Bu öfke ile sokağa çıkan Kalkan, "Bütün güzel kadınlar ölmeli" diyerek söylenmeye başladı ve ilk önüne çıkana bıçakla saldırdı. Ancak genç kız kaçmayı başardı. Ne var ki, hemen arkasından gelen üniversite öğrencisi Bigem Çubukoğlu, kaçan genç kız kadar şanslı değildi. "Güzellerden, uzun saçlılardan nefret ediyorum, çıldırttınız beni" diye bağıran Kalkan elindeki bıçağı Bigem'in boğazına sapladı. Talihsiz kız, güzelliğinin kurbanı olarak oracıkta can verdi. Ayşe Kalkan'ın 7 Eylül 2013 tarihinde de Ganime Ö. isimli kadına saldırarak yerde sürüklediği, ancak daha sonra kadından özür dilediği için hakkında bir işlem yapılmadığı bildirildi. nbsp;BOLU?İHA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...