Bu iller dikkat! Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

/ Kaynak: AA
Bu iller dikkat! Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

YAŞAM Haberleri  / AA

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteorolojiden kritik yağış uyarısı geldi. Kuvvetli yağmur hangi illerde yağacak işte o uyarı ve detayları...

Meteoroloji uyardı bu illerde yaşayanlar dikkat kuvvetli yağış geliyor! Su baskını, sel, dolu, yıldırım ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olun.Marmara'nın doğusu ile Batı ve Orta Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, ülkenin büyük bir bölümünde devam eden yağışların, sabah saatlerinden itibaren Marmara'nın doğusu (Sakarya, Kocaeli, Yalova, Bilecik, İstanbul'un Anadolu yakası), öğle saatlerinden sonra Orta Karadeniz'de kuvvetli, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Sakarya çevreleriyle Bolu'nun kuzey kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.Açıklamada, yağışlar nedeniyle su baskını, sel, dolu, yıldırım ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...