Derbi nefes kesti! Fenerbahçe söktü aldı: 74-73

Derbi nefes kesti! Fenerbahçe söktü aldı: 74-73

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler play-off serisinin ikinci maçında G.Saray'ı 8 sayı geriden gelerek mağlup etti, 2-0 öne geçti

Fenerbahçe Ülker, Beko Basketbol Ligi play-off final serisi ikinci maçında Galatasaray Liv Hospital'ı evinde 74-73 yenerek seride 2-0 öne geçti. Şampiyonluk yarışında serinin 3. maçı 8 Haziran Pazar günü saat 19:00'da G.Saray'ın sahası Abdi İpekçi Arena'da oynanacak. Müthiş bir heyecana sahne olan maçın ilk çeyreğini G.Saray 18-13 önde bitirdi. 2. çeyrekte toparlanan Fener, Zoric ve Kleiza'yla skor buldu ve öne de geçti: 21-18. Markoishvili-Erceg'le karşılık veren Aslan ilk yarıyı 34-34 bitirdi. Üçüncü çeyreğe 4-0'lık seri ile başlayan Cimbom'a, Preldzic ve Ömer'in üçlüğüyle karşılık veren Fener yine de son çeyreğe 56-53 mağlup girdi. Bu bölüme Arroyo ve Markoishvili'nin sayılarıyla giren G.Saray farkı 8 sayıya (58-66) kadar çıkardı. Cimbom maçı koparıyor denirken savunmasını sertleştiren sarı-lacivertliler Melih, Bjelica ve Zoric'le oyuna tutundu: 71-71. Bo McCalebb'in turnikesiyle son 18 saniyeye 74-73 önde giren Fener büyük heyecana sahne olan kalan saniyelerde potasını baskete kapattı ve maçı 74-73 kazandı.

Yine yasak dinlemedi
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ilk maçta olduğu gibi sarı-lacivertli teknik heyet ve oyuncuların arkasındaki tribüne oturdu. Yıldırım ve yöneticilerin cezaları sebebiyle, takım sıralarının ve oyun sahasını çevreleyen çizgilerin beş metre yakınında bulunmaması gerekiyordu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...