Dağa kaçırılmak üzereyken yakalanan 3 kız serbest bırakıldı

/ Kaynak: İHA
Dağa kaçırılmak üzereyken yakalanan 3 kız serbest bırakıldı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Hakkari'de bir eve yapılan operasyonda PKK tarafından dağa kaçırılmak üzereyeken son anda kurtarılan 3 kız serbest bırakıldı.

Dağa kaçırılmaya çalışılan 3 kız dev operasyonla son anda kurtarılmıştı. Daha sonrasında çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldılar. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dağa kaçırılmak istenen ve son anda düzenlenen operasyonla kurtarılan 3 kız çıkartıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Yüksekova ilçesi Yeşildere Mahallesindeki bir eve düzenlenen operasyonda dağa çıkartılmak üzere iken kurtarılan S.B, Z.T. (17) ve F.K'nin (22), Hakkari Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildikten sonra akşam saatlerinde yoğun güvenlik önlemi altında adliyeye sevk edilmişti. 6 saat boyunca mahkemede ifade veren 3 kız çocuğunun serbest bırakıldığı belirtildi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...