Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir Pamir vakası daha!

/ Kaynak: DHA
Bir Pamir vakası daha!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Muğla'da evin bahçesinde oynayan 4 yaşındaki Hüseyin Efe Güner, evin bahçesindeki 60 santimetre su bulunan süs havuzuna düşerek hayatını kaybetti.

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde, ailesinin yanından ayrılarak evin bahçesinde oynayan 4 yaşındaki Hüseyin Efe Güner, evin bahçesindeki 60 santimetre su bulunan süs havuzuna düşerek hayatını kaybetti.

Olay, saat 19.30 sıralarında ilçeye bağlı Akgedik Mahallesi'nde meydana geldi. Baba Ertürk, anne Eylem ve 4 yaşındaki Hüseyin Efe Güner, aynı mahallede bulunan suriye uyruklu komşularının evine misafirliğe gitti. Bu sırada anne ve babasının yanından ayrılarak oynamaya başlayan Hüseyin Efe'nin ortalıkta görünmediğini fark edildi. Baba Ertürk ve anne Eylem, Hüseyin Efe'yi evde aramaya başladı. Aile, bu sırada bahçede bulunan 15 metrekare genişliğinde 1 metre derinliğindeki süs havuzun içerisine baktı. Anne ve baba Hüseyin Efe'yi, içinde 60 santimetre su olan süs havuzunun içinde buldu. Ailenin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Hüseyin Efe'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından Hüseyin Efe'nin cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Hüseyin Efe'nin iki amcasının da aynı köyde bulunan su kuyusuna düşerek hayatlarını kaybettikleri öğrenildi.

Jandarma olay ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...