Beyoğlu'ndaki vahşetin görüntüleri ortaya çıktı -İZLE

/ Kaynak: İHA
Beyoğlu'ndaki vahşetin görüntüleri ortaya çıktı -İZLE

YAŞAM Haberleri  / İHA

Beyoğlu'nda dün meydana gelen ve yol kenarında bırakılan bir çanta içerisinde ceset bulunan cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Beyoğlu'nda dün cesedi sokaktaki bir çantada bulunan kadının Suriye uyruklu olduğu belirlendi. nbsp;Görüntülerdeki 2 erkek kadının nbsp;eşi ve oğlu olduğu ortaya belirlenerek, cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı.Kadının, bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edilirken, yaşanan vahşete ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde cinayetin yaşandığı gece saat 02.30 sıralarında bir erkeğin sokakta keşif yaptığı görülüyor. Yaklaşık 5 dakika sonra da görüntüye ellerinde valizle yürüyen baba ve oğlu takılıyor. Valizi taşımakta zorluk çeken baba ve oğlunun koşar adımlarla ilerledikleri görülüyor.
Olaydan sonra geniş çaplı inceleme başlatan polisin, dün akşam saatlerinde Beyoğlu'ndaki bir adrese baskın düzenlediği öğrenildi. Baskın sırasında bazı kişilerin gözaltına alındıkları belirtildi.
##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...