Bir hafta erken ders başı

Bir hafta erken ders başı

EĞİTİM Haberleri

Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıfa başlayan minikleri bir hafta önceden okula başlatan MEB, bu uygulamaya ortaokul öğrencilerini de dahil etti.

Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıfa başlayan minikleri bir hafta önceden okula başlatan Milli Eğitim Bakanlığı, bu uygulamaya ortaokul öğrencilerini de dahil etti. 2014-2015 eğitim-öğretim yılı 15 Eylül 2014 tarihinde başlayacak. Ancak yeni uygulamaya göre, ortaokula geçen çocuklar da okul hayatına merhaba diyen miniklerle birlikte 08 Eylül 2014'te ders başı yapacak. 'Uyum haftası'nda çocukların sınıf ortamını benimseyebilmelerine yönelik faaliyetler yapılacak. Öte yandan 40 bin öğretmen ataması yapılmasını öngören kanun tasarısı, TBMM'ye sunuldu. Bu kadronun 35 bini 31 Aralık 2014 tarihine kadar atanacak. Gökhan Kaya / TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...