İşte Beşiktaş'ın sır gibi sakladığı o isim!

İşte Beşiktaş'ın sır gibi sakladığı o isim!

SPOR Haberleri

Forvet kadar savunmacı arayışlarına da devam eden Beşiktaş, Cezayirli Madjid Bougherra'yı listesine aldı.

Beşiktaş'ta forvet arayışları devam ederken bonservisi elinde olan yeni savunmacılar da transfer listesine giriyor. Cezayirli Bougherra da bunlardan biri. Forvet kadar savunmacı arayışlarına da devam eden Beşiktaş, Cezayirli Madjid Bougherra'yı listesine aldı.Fransız basınında yer alan haberlere göre Dünya Kupası için Cezayir Milli Takımı'nda kampta bulunan tecrübeli savunmacı bir süredir siyah-beyazlı ekibin futbol gözlemcileri tarafından izleniyor. nbsp;
31 yaşında, 1.90 boyundaki stoper oyuncusu Katar ekiplerinden Lekhwiya ile olan sözleşmesini tamamladı ve bonservisini eline aldı. Gueugnon, Crewe Alexandra, Sheffield Wednesday, Charlton Athletic ve Glasgow Rangers formaları giyen sert futboluyla biliniyor.Bougherra'yı Beşiktaş gibi takip eden kulüplerden birininde, Amerikan Profesyonel Futbol Ligi, MLS ekiplerinden Philadelphia olduğu öne sürülüyor.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...