İkinci Münevver vakısında sıcak gelişme!

İkinci Münevver vakısında sıcak gelişme!

YAŞAM Haberleri

İstanbul Beyoğlu'nda dün valizde bulunan cesetle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Beyoğlu'nda valiz içinde bulunan cesetle ilgili 1 kişi gözaltına alındı

Beyoğlu Bülbül Mahallesi Aşıklar Sokak üzerinde dün sabah saatlerinde temizlik yapan belediye işçileri, valiz içinde bir kadın cesedi bulmuştu. Ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde baba ve oğlunun valizdeki cesedi taşıdığı görülürken, cinayetle ilgili 1 kişi gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "05.06.2014 tarihinde Beyoğlu ilçesinde çanta içerisinde bir bayan cesedi bulunması olayının faili 1 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Konu ile ilgili tahkikat halen devam etmektedir" denildi.
Vahşetin altından başka bir vahşet çıktı
İstanbul'daki vahşetin görüntüleri ortaya çıktı. Vahşetin perde arkasından ise daha büyük bir vahşet çıktı. İstanbul Beyoğlu'nda dün valizde bulunan cesetle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Cesedin Suriyeli bir kadına ait olduğu belirlenirken, valizi taşıyanların da kadının eşi ve oğlu olduğu tespit edildi. Baba ve oğlun, içinde cesedin olduğu valizi taşıdığı anlar, güvenlik kamerasına yansırken, görüntüleri inceleyen polis baba-oğlu yakaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...